TÁBORUNK

Faházaink...

Táborunk, - a faházak, Tiszafüred üdülőrészén, - 100 méterre Tiszafüredi holt Tisza parttól, 200-ra a Szabad Strandtól és a Morotva Kerékpáros Pihenőparktól, 1500 méterre városközpontjától, a piactértől, valamint a 1200-ra a távolsági busz és vonat pályaudvartól…

A faházak, egy légterűek, 5 ágyasak, komfort nélküli minimál felszereltségűek.  Az ágyak, szekrények  kulturáltak, párnát ágyneműt,  takarót, szükség szerin biztosítunk.

Az ebédlő tégla épület mely akár alkalmas  150+ fő befogadására is  funkcionálhat ebédlőként, előadóteremként.

A  szociális helység kulturált, tisztán tartott, - Meleg víz ellátás folyamatos!

NYITVA TARTÁS

A tábor szezonális működésű

Előszezon: május 1. – június 15.

Főszezon: június 16. – augusztus 24.

Utószezon augusztus 25. – október 1.

Foglaltság függvényében Non-stop várjuk vendégeinket.

Tiszafüred

Tiszafüred a Tisza-tavi régió legnagyobb települése és idegenforgalmi központja, a Tisza-tó fővárosa. Az ide látogatókat várja Magyarország legnagyobb horgászparadicsoma, evezős és motorcsónak túrák, de, lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén kerékpáros túrán való részvételre is.
A Tisza-tó mellett nagy kincse a városnak a termálvíz, a Termálstrand területén található úszómedence, strandmedence és fedett termálmedence. A 39 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos víz kiválóan alkalmas regenerálódásra és különböző mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére.

A népművészet iránt érdeklődők megismerkedhetnek a híres füredi fazekassággal, megtekinthetik a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházat. A városban jelenleg két műhelyben űzik a fazekas-mesterséget, az általuk készített tárgyak megvásárlása őrzi az itt töltött pihenés emlékét.
A város, színes nyári programokkal szeretettel várja a látogatókat. Magyarország legnagyobb horgászparadicsoma. kedvező fekvése lehetővé teszi az itt üdülők számára, hogy megismerjék a környék nevezetességeit. 
A város kedvező fekvése lehetővé teszi az itt üdülők számára, hogy megismerjék a környék nevezetességeit. Színes nyári programokkal szeretettel várja az látogatókat Magyarország legnagyobb horgászparadicsoma. Látogasson el városunkba, tegye ezt Winnettours Evezős Tábor és Szabadidő Központ szervezésében.

Tisza-tó

A Tisza-tó (Tisza 404 fkm-e - Kisköre és 440,5 fkm-e - Tiszabábolna) között, a Tisza hullámterében terül el - eredeti nevén még Kiskörei víztározó tervei 1964-ben készültek el. A víztározót kialakító duzzasztómű építése 1968-ban kezdődött. A vízlépcsőt 1973-ban helyezték üzembe és még ebben az évben megkezdődött a folyó duzzasztása is. A nyári duzzasztási szintnél a 127 km² tározótérből kb. 23 km² a sziget, kb. 42 km² a vízi növényzettel benőtt terület és kb. 62 km² a nyílt víz. A halgazdálkodásra alkalmas terület kb. 6000 ha. A tározó tér fő területei:

Abádszalóki-öböl
Sarudi-öböl
Poroszlói-öböl
Tiszafüredi-öböl 

 

Tábor rend

Távozáskor a szálláshelyet de. 10-ig el kell hagyni, de a táborban 12-ig lehet maradni. Érkezéskor a szálláshelyet 14h után lehet elfoglalni, de a táborban már de. 10h után lehet tartózkodni. Csomagmegőrzésre van lehetőség. A szobák átrendezése Tilos! 

Étkezés

A főzés tábori körülmények között történik (bogrács, tárcsa, grill), magyaros konyhánk, igazán háziasnak mondható, úgymond édesanyánk - "édesapánk - Józsi" főztjével próbálunk vendégeink hasára hatni. Jó időben, a szabadban a hatalmas összeboruló fák árnyékában, rossz időben az ebédlőben étkezünk!

A kempingen belül van egy büfé, ill. vendég konyha, de 500 méteren belül számtalan lehetőség étkezésre.
Természetesen van bográcsozási, grillezési lehetőség, egyszerre több külön társaság részére is.

A horgászok elkészíthetik a megfogott halat, eszközöket biztosítunk hozzá…

Étkezési idők:

Reggeli 7:30 - 9:00 svédasztalos rendszerben,  
Ebéd 12:00 - 14:00 - útközben, - hidegcsomag vagy a táborban svédasztalos hideg étel...
Vacsora 19:00 - 20:00 meleg étel