A NÉGY ÉVSZAKOS HORGÁSZVÍZ...

Ha feledhetetlen környezetben szeretne horgászni, ha lélekben vissza térne a természetes halfogás helyszíneire és nem utolsó sorban halat is szeretne fogni - itt a helye a Tisza tónál...

NEM KELL FÉLNI AZ ISMERETLENTŐL

Mi megszervezzük...
Az ismeretlen horgászvizekhez általában nehéz szívvel közelít az ember, hiszen gondoskodnia kell szállásról, engedélyről, csónakról, meg kell találnia a megfelelő horgászhelyet és az alkalmas fogási módot, ami bizonytalansággal tölti el. Bízza ránk magát, WTOURS EVEZŐS TÁBOR ÉS ÖKOTÚRÁK KÖZPONTJA  leveszi válláról a szervezés gondját. Közvetlen vízparti szállással,   megfelelő horgászcsónakkal, vezetővel várjuk. Kérésére bemutatjuk a kínálkozó lehetőségeket, s tanácsokat adunk az Ön által kedvelt halfaj fogási módszereire. Itt minden együtt van, ami szükséges egy igazi horgász kiránduláshoz! Csodálatos és változatos a természeti környezet, az egyik oldalon a régi, ősi, kanyargós Tisza meder, vízbe lógó fáival, szigeteivel, lapályos partszakaszaival, és hihetetlenül mélynek tűnő gödreivel, a másikon a növényes területekkel, nádasokkal, szigetekkel szabdalt, végtelen nyugalmat sugárzó hatalmas víztükör, a tározó. Ráadásul ezek a vizek még mindig sok halat rejtenek. A Tisza-tó az országos átlagot jóval meghaladó fogási lehetőséget kínál, főleg a ragadozó halak tekintetében.
A tározóban a csend, a nyugalom és a háborítatlannak tűnő természet…
Itt egész évben lehet és érdemes horgászni, minden időszakban kiválasztható az a halfaj vagy az a módszer, mely eredményessé tehet egy horgászatot.
Itt mindenki talál jó horgászhelyet magának, lehet választani a folyó, a csatornák, a holtágak és a tározó tószerű állóvize között.
Itt a magyarországi halfajok jelentős része megtalálható, népszerű horgászhalaink mindegyike jól fogható!

Itt minden horgász megtalálhatja az álmát, sőt akár ki is foghatja élete halát!

ÓVD A TERMÉSZETET...

Figyelem!!!

Természetvédelmi oltalom alatt álló fajok veszélyeztetése esetén a terület bármely részén – szükség szerint – térben és időben természetvédelmi korlátozás rendelhető el a jogszabályok szerint.
A szemetes horgászhelyeken horgászókra a természetvédelmi hatóság
helyszíni bírságot szab ki.